Thuja

Lees hier alles over onze mogelijkheden. Kom je er niet uit of vind je niet direct iets wat bij je past? Laat het ons weten, want we helpen je graag!

Thuja Haag

De thujahaag kan dienen als erfafscheiding of om een natuurlijke schutting te krijgen voor wat privacy. De thuja vormen kunnen uw tuin een extra sierlijke tint geven. Zo kunt u de bollen op stam in de tuin zetten of naast een oprijlaan of in een bloembak bij de deur. De thuja is mooi van vorm die ook in de winter hun eigen mooie kleur behouden.

De Thuja’s die wij kunnen leveren zijn: Thuja Occidentalis “Smaragd”, Thuja Occidentalis “Brabant” en de Thuja Plicata’s “Gelderland”.

Ons aanbod

Onze verschillende soorten Thuja

Thujahaag

Thuja Occidentalis Brabant

Thujahaag

Thuja Occidentalis Smaragd

Thujahaag

Thuja Plicata Gelderland

Onderhoudsadvies

Thuja poten:
Het planten van de Thuja kan via het volgende stappenplan:

  • Maak de grond goed los
  • Maak een gleuf (haag) of gat voor een solitair
  • Leg de planten voor een haag op gewenste afstand er in, een solitair kunt u in het gat zetten
  • Zet de planten overeind en druk de gleuf of het gat dicht
  • Vul de grond aan tot de onderste takken van de plant

Het is belangrijk om uw net geplaatste haag van water te voorzien. Zorg er voor dat er geen onkruid rond de haag staat.

Thuja snoeien:
Thuja kunt u één keer per jaar snoeien. Dit moet u dan doen in augustus, omdat de thuja in augustus en september nog verder groeit en zo zijn mooie kleur in de winter behoudt. Het beste is om de thuja twee maal per jaar te snoeien. Dit kunt u dan het beste doen in mei/juni en in augustus. Zo creëert u een optimale dichte thujahaag.

Snoeien hoort bij het onderhouden van de conifeer. Wanneer u de coniferen optimaal wilt onderhouden, kunt u het beste direct na het snoeien de coniferen bijmesten. Dit kunt u het beste doen met thujamest.

Onze opties

Bezorgen en afhalen

Bezorgen

Wij hanteren verzendkosten van een bedrag van €49,-. Dit is transport met eigen vervoer. Kleine pakketjes met bijvoorbeeld planten met losse wortels kunnen met DPD verstuurd worden voor €9,95,-.

Afhalen

Wilt u de bomen zelf komen ophalen? Dan kan dat op Bruinehorstweg 30 in Lunteren. Maak hiervoor een afspraak en zorg ervoor dat de factuur is betaald voordat je de producten komt afhalen. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Komt u op deze site niet tegen wat u zoekt, dan kunt u ons altijd mailen en/of bellen.

Op maat gemaakt advies nodig?
We helpen je graag!